Gå vidare till huvudinnehåll
(Halvungrarens) Gulasch

(Halvungrarens) Gulasch

4 tEnkelt
340,50 kr
8 portioner 24,49 kr per portion
(Halvungrarens) Gulasch

5 mskTomatpuré
2 krmCayennepeppar
2 stGul lök
800 gFransyska & Nötstek
2 stMorötter
2 lVatten
8 stPotatis
2 stRöd Paprika
4 stKöttbuljong
1 stCitron
2 tskSpiskummin
2 stGul Paprika
2 tskMejram
4 klyftaVitlök Solo
3 tskPaprikakrydda
Instruktioner
1

Tärna köttet, finhacka löken, Morötter, paprika i stora bitar

2

Fräs köttet ensamt, salta och peppra

3

Koka ihop buljongen för sig

4

Fräs köttet med lök och grönsaker samt, citron (både skal och saft), kryddor

5

Häll i buljongen och låt koka iaf 3 timmar. (

6

Tärna potatisen och låt koka med sista 20-30 min)

Tips för festligare tillfällen. Efter tillagning, sila ut paprikan och morötterna Koka upp grytan igen och fräs under tiden ny omgång paprika och morot. Tillsätt de "fräscha" grönsakerna med potatis och koka till potatisen är klar (ca 30 min) Red med mjöl och smör vid önskemål

för festligare tillfällen. Efter tillagning, sila ut paprikan och morötterna Koka upp grytan igen och fräs under tiden ny omgång paprika och morot. Tillsätt de "fräscha" grönsakerna med potatis och koka till potatisen är klar (ca 30 min) Red med mjöl och smör vid önskemål