Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 2 klyfta | Vitlök | |
| 200 g | Morötter | |
| 1 st | Kålrabbi | |
| 390 g | Kikärtor | |
| 400 ml | Kokosmjölk | |
| 1 st | Lime | |
| 1 tsk | Sambal Oelek | |
| 1 tsk | Ingefära Malen | |
| 1 tsk | Honung Flytande | |
| 100 g | Gul lök | |
| 150 g | Sugarsnaps | |
| 300 g | Cashewnötter Naturella | |
| 1 tsk | Curry | |
| 250 g | Broccoli | |
| 250 g | Äggnudlar | |
| 1 msk | Kinesisk soja | |
Mixa 150 g cashewnötter med kokosmjölken, 1 dl vatten, soja, curry, ingefära, sambal oelek, honung och salt.
Koka nudlarna.
Torrosta resten av cashewnötterna i 3 min i en het traktörpanna.
Hacka löken och hetta upp olja i en gryta. Pressa i vitlöken samt tillsätt löken, kikärtorna och de rostade cashewnötterna. Fräs på medelvärme i ca 5 min. Tillsätt cashewnötssåsen och låt sjuda på svag värme i 10-15 min.
Skala och skär morötterna och kålrabbin i 1 cm tunna stavar. Skölj sugarsnapsen. Ansa och skär broccolin.
Hetta upp olja i en traktörpanna och fräs broccolin, morötterna, kålrabbin och sugarsnapsen på medelhög värme i 5 min. Tillsätt salt och svartpeppar.
Pressa lime i grytan och servera den med nudlarna och grönsakerna.

217,27 kr /kg

13,95 kr /kg

47,38 kr /kg

50,00 kr /kg

75,80 kr /l

52,66 kr /kg

179,75 kr /kg

19,67 kr /kg

246,33 kr /kg

255,80 kr /kg

67,80 kr /kg

59,80 kr /kg

26,95 kr

111,90 kr /kg

31,95 kr

67,90 kr /l