Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
100 g | Machesallat | |
1 st | Granatäpple | |
30 g | Bladpersilja - färsk | |
Quorn med fänkål och saffran | ||
1 st | Broccoli Färsk | |
2 st | Äpple Pink Lady | |
0,5 st | Fänkål Färsk | |
0,5 g | Saffran | |
300 g | Vegetarisk File | |
1 st | Gul lök | |
2 msk | Olivolja | |
Handfast | ||
2 dl | Quinoa |
Skala löken och skär i klyftor. Dela broccolin i buketter, skiva fänkålen och tärna äpplena.
Hetta upp olja i en stekpanna och mjukstek löken utan att den tar färg. Tillsätt quorn, broccolibuketter och fänkål. Blanda ner äpple och saffran mot slutet. Tillsätt vatten, blanda väl och låt sedan vätskan koka bort. Smaka av med salt och peppar.
Servera med sallad blandad med granatäpplekärnor. Dekorera med bladpersilja.
På din tallrik: Handfast-minus: Servera 1 handflata quorn, 2 knytnävar av grönsaksrätten och 1 knytnäve sallad. Handfast: Servera 1 handflata quorn, 2 knytnävar av grönsaksrätten, 1 knytnäve sallad samt 1 knytnäve röd quinoa.
Bild:
Itrim
1 Bladpersilja knippe Klass1 ca 200g
1 Äpple Pink Lady 6-pack Klass1
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini