Gå vidare till huvudinnehåll
Quorn med fänkål och saffran

Quorn med fänkål och saffran

5 minEnkelt
314,50 kr
2 portioner 81,90 kr per portion
Mättande vegetarisk recept med quorn som här får både smak och färg av saffran.

Tillbehör
100 gMachesallat
1 stGranatäpple
30 gBladpersilja - färsk
Quorn med fänkål och saffran
1 stBroccoli Färsk
2 stÄpple Pink Lady
0,5 stFänkål Färsk
0,5 gSaffran
300 gVegetarisk File
1 stGul lök
2 mskOlivolja
Handfast
2 dlQuinoa
Instruktioner
1

Skala löken och skär i klyftor. Dela broccolin i buketter, skiva fänkålen och tärna äpplena.

2

Hetta upp olja i en stekpanna och mjukstek löken utan att den tar färg. Tillsätt quorn, broccolibuketter och fänkål. Blanda ner äpple och saffran mot slutet. Tillsätt vatten, blanda väl och låt sedan vätskan koka bort. Smaka av med salt och peppar.

3

Servera med sallad blandad med granatäpplekärnor. Dekorera med bladpersilja.

På din tallrik: Handfast-minus: Servera 1 handflata quorn, 2 knytnävar av grönsaksrätten och 1 knytnäve sallad. Handfast: Servera 1 handflata quorn, 2 knytnävar av grönsaksrätten, 1 knytnäve sallad samt 1 knytnäve röd quinoa.

Bild:

Itrim