Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Yoghurtsås | ||
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 1 msk | Dijonsenap | |
| 2 krm | Italiensk Salladskrydda | |
| 2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
| 1 krm | Örtsalt | |
| Att ugnssteka | ||
| 1 st | Fänkål Färsk | |
| 1 st | Broccoli | |
| 1 tsk | Kinesisk soja | |
| 150 g | Fetaost | |
| 1 st | Färsk timjan | |
| 1 st | Citron | |
| 5 st | Rödbetor | |
| 3 st | Sötpotatis | |
| 1 st | Kyckling Hel | |
| 3 st | Morötter | |
Sätt på ugnen på 225 grader. Ta fram en ugnsfast stor form.
Dela kycklingen i bitar. Gör en marinad av olivolja, citron, timjan och kinesisk soya som du häller över kycklingbitarna. Lägg i citrondelarna som blir över i formen.
Skär alla grönsaker i ungefär samma storlek. Lägg också det i formen runt om kycklingbitarna. In med allt i ugnen. Efter 40 minuter är det nästan klart.
Ta då ut formen och smula över fetaosten över grönsakerna. Ställ in allt i tio minuter till. Hela ugnstiden ska vara 50-60 minuter lite beroende på kycklingbitarnas storlek.
Till detta rör du ihop en yoghurtsås av matlagningsyoghurt, italiensk salladskrydda, svartpeppar, en tesked dijonsenap och örtsalt.

28,50 kr

49,90 kr /kg

174,00 kr /kg

46,50 kr /kg

67,80 kr /kg

159,67 kr /kg

134,75 kr /kg

54,24 kr /kg

19,95 kr /kg

39,86 kr /kg

136,88 kr /kg

13,95 kr /kg

34,50 kr

153,26 kr /kg

67,90 kr /l