Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 msk | Honung Flytande | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 msk | Röd Currypasta | |
1 st | Mango | |
1 krm | Vitpeppar | |
4 st | Laxfilé | |
1 tsk | Salt |
Halstra lax bitarna i en stekpanna med beläggning, ca 2-3 minuter på varje sida eller tills laxen är genomstekt. Salta och peppra.
Häll crème fraiche i en kastrull. Skär mangon i cm stora kuber eller skivor, spara lite till garnering, och lägg dem i crème fraiche. Hetta upp och tillsätt currypasta och honung. Smaka eventuellt av med lite mer salt och peppar.
Servera med ris och ruccolasallad och garnera med lite strimlad purjo och sparad mango.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt