Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Brasiliansk papayasallad | ||
0,5 st | Gurka | |
50 g | Cashewnötter Naturella | |
2,5 dl | Kamut | |
1 st | Bladpersilja - färsk | |
1 st | Papaya | |
2 st | Lime | |
Fläskkarré | ||
1 msk | Honung Flytande | |
1 tsk | Japansk soja | |
700 g | Fläskkarré Skivor | |
0,5 dl | Olivolja | |
0,5 st | Citron |
Fläskkarrén: Rör ihop olja, honung, soja och pressad citron till en marinad.
Vänd ner köttet Blanda ordentligt och låt köttet marinera medan du förbereder resten.
Brasiliansk papayasallad: Koka kamutvetet enligt förpackningens instruktioner.
Skölj gurkan, och kärna ur och skala papayan. Skär allt i små bitar.
Finhacka persiljan.
Skölj noga och riv sedan skalet av limefrukterna. Hacka nötterna.
Fläskkarré forts: Hetta upp en stekpanna med lite smör.
Stek köttet på relativt hög värme på båda sidor tills det fått fin färg och är genomstekt.
Papayasallad forts: Häll av ev. resterande vatten från kamutvetet och blanda ihop med papaya, gurka, persilja och rivet limeskal.
Pressa limesaften över, salta och blanda ordentligt.
Strö de hackade nötterna över salladen och servera med den nystekta fläskkarrén.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel