Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 3 msk | Persilja - fryst | |
| 2 tsk | Fiskbuljong | |
| 2 dl | Matlagningsvin Vitt | |
| 2 st | Vitlök | |
| 2 dl | Vispgrädde | |
| 3 msk | Olivolja | |
| 1 st | Citron | |
| 1 st | Chilipeppar Färsk | |
| 500 g | Skaldjursmix | |
Koka pastan enligt anvisning så den är nästan klar.
Under tiden pastavattnet kokar, hacka vitlök och peppar, bryn i en stor gryta med rivet citronskal och olivolja.
Hacka persiljan och lägg i tillsammans med fiskfonden.
Lägg i skladjursblandningen, häll på vinet, lägg på lock och låt koka i 2-3 min. Häll i grädde och låt sjuda. Smaka av med salt och peppar.
Häll skaldjursblandningen över den avrunna pastan. Servera!

279,00 kr /kg

135,80 kr /l

217,27 kr /kg

69,00 kr /l

54,24 kr /kg

198,00 kr /kg

193,75 kr /kg

3,99 kr /l

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l