Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Garnering och servering | ||
| 80 g | Storkornskaviar Svart | |
| 1 paket | Dill - färsk | |
| 2 msk | Citron | |
| 100 g | Romansallat | |
| Tårta | ||
| 200 g | Kavring | |
| 100 g | Smör | |
| 0,75 dl | Vatten | |
| 80 g | Storkornskaviar Röd | |
| 0,5 paket | Dill - färsk | |
| 2 msk | Gelatinpulver | |
| 3 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 1 st | Röd Steklök | |
Smält smöret. Mixa kavringen med det smälta smöret till en slät massa. Tryck ut massan i en form med löstagbar kant, 23 cm i diameter. Blanda gelatinpulvret med vatten, låt svälla i några minuter. Finhacka löken och dillen. Blanda försiktigt creme fraiche, gräddfil, fint hackad röd lök och dill med den röda stenbitsromen. Smält gelatinet på svag värme och blanda ner det i fyllningen. Häll blandningen över kavringen i formen och låt det stelna i kyl i 6-8 timmar eller över natten. Skär ut tårtbitar och garnera med svart stenbitsrom och dill. Servera med lite salladsblad och en citronskiva.
Bild:
Ann Lindberg

574,38 kr /kg

697,50 kr /kg

54,24 kr /kg

105,28 kr /kg

58,38 kr /kg

574,38 kr /kg

376,92 kr /kg

69,90 kr /l

75,80 kr /kg

145,00 kr /kg