Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 msk | Honung Flytande | |
1 st | Mynta - färsk | |
4 st | Persika | |
1 nypa | Vaniljstång | |
1 st | Aluminiumfolie | |
4 st | Nektarin | |
150 g | Getost, Chevre |
Dela och kärna ur frukten. Skär varje frukt i 6 klyftor. Dela vaniljstången på längden och skrapa ut fröna. Blanda fröna (spara stången) med honungen.
Lägg frukterna på ett stort ark aluminiumfolie.
Ringla över honungen och lägg på vaniljstången. Förslut paketet väl. Se till att skarvarna är vända uppåt.
Lägg paketet på grillen ca 15 min (eller direkt på glöden då den börjar falna).
Lägg upp frukten på ett fat. Smula över osten. Garnera ev med myntablad.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel