Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Picklad och stekt lök | ||
| 6 st | Silverlök | |
| Tillbehör | ||
| 4 st | Saltgurka | |
| 2 st | Silverlök | |
| Dijonmajonnäs | ||
| 2 msk | Dijonsenap | |
| 2 dl | Majonnäs | |
| Lag | ||
| 0,5 dl | Ättika | |
| 100 g | Smör | |
| 2 dl | Vatten | |
| 2 msk | Senapsfrö | |
| 1 dl | Strösocker | |
| Burgare | ||
| 4 st | Cheddarost i Skivor | |
| 4 msk | Smör | |
| 4 st | Hamburgerbröd | |
| 600 g | Högrevsfärs | |
Lök Skiva löken i tunna skivor. Koka upp ättika, socker och vatten med senapsfröna. Använd gärna 1msk gula korn och 1msk bruna. Lägg ner hälften av löken i lagen och låt den ligga och dra så länge som möjligt.
Stek resten av löken i mycket smör. Låt löken karamelliseras lätt. Smaka av med salt och svartpeppar.
Burgare Blanda färsen jätteförsiktigt och forma till 4 hamburgare. Salta ordentligt. Stek hårt i stekpanna. Tryck på ovansidan med en stekspade.
Vänd burgarna när det fått ordentlig färg. Lägg på en rejäl skiva cheddarost. Burgaren ska serveras medium, ca 56-58 grader i innertemperatur.
Bröd Smält smöret. Pensla hamburgerbröden (gärna av briochetyp, eller använd glutenfritt) med smält smör och rosta dem i ugnen på 250 grader till de fått fin färg.
Dijonmajonnäs Blanda och smaka av med salt.
Tillbehör Skiva silverlöken tunt. Skiva saltgurkan.

63,17 kr /kg

110,29 kr /kg

77,38 kr /kg

391,07 kr /kg

159,75 kr /kg

127,50 kr /kg

189,00 kr /kg

153,26 kr /kg

20,50 kr /l

145,00 kr /kg

22,50 kr /kg
