Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Topping | ||
| 1 st | Persilja - färsk | |
| 2 st | Vanliga Tomater | |
| Potatis | ||
| 2 kg | Sötpotatis, (4 st) | |
| 1 krm | Paprikakrydda | |
| 1 krm | Kanel Malen | |
| 1 krm | Koriander - torkad | |
| 1 krm | Spiskummin | |
| 380 g | Kikärtor Kokta | |
| Sås | ||
| 380 g | Kikärtor Kokta | |
| 1 dl | Vatten | |
| 150 g | Citron | |
| 3 klyfta | Vitlök | |
| 1 krm | Dill - torkad | |
Sätt på ugnen på 200 grader. Skär potatisen i halvor. Rosta ihop med hälften av kikärtsburken.
Förberedda såsen och hacka topping i små bitar. Efter ca 25 min när potatis känns mjuka, ta ut från ugnen. Toppa med sås, tomater och perslja!

21,95 kr /st

73,90 kr /kg

39,86 kr /kg

50,00 kr /kg

54,24 kr /kg

217,27 kr /kg

27,95 kr

31,95 kr

1 109,26 kr /kg

34,95 kr

30,50 kr