Gå vidare till huvudinnehåll
Rödspätta dubbelpanerad

Rödspätta dubbelpanerad

1 tEnkelt
544,55 kr
4 portioner 77,76 kr per portion
Rödspätta dubbelpanerad

Remoulasås
1 krmSvartpeppar Malen
3 mskÄttiksgurka
1 dlGräddfil
2 mskKapris
1 tskCitron
1 tskDijonsenap
1 tskWorcestersås
1 tskSalt
2 dlMajonnäs
0,5 dlGräslök - fryst
Huvudingredienser
1 tskSvartpeppar
1 dlStröbröd
6 stRödspättafile
0,5 dlVetemjöl
1 stÄgg
1 tskSalt
Tillbehör
12 stPotatis
Instruktioner
1

Tina rödspättan.

2

Tillaga Remouladsåsen.

3

Tag tre tallrikar/fat och lägg mjöl, vispat ägg och ströbröd på. Doppa fisken i var och en för att skapa paneringen.

4

Koka eller stek potatis.