Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Remoulasås | ||
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 3 msk | Ättiksgurka | |
| 1 dl | Gräddfil | |
| 2 msk | Kapris | |
| 1 tsk | Citron | |
| 1 tsk | Dijonsenap | |
| 1 tsk | Worcestersås | |
| 1 tsk | Salt | |
| 2 dl | Majonnäs | |
| 0,5 dl | Gräslök - fryst | |
| Huvudingredienser | ||
| 1 tsk | Svartpeppar | |
| 1 dl | Ströbröd | |
| 6 st | Rödspättafile | |
| 0,5 dl | Vetemjöl | |
| 1 st | Ägg | |
| 1 tsk | Salt | |
| Tillbehör | ||
| 12 st | Potatis | |
Tina rödspättan.
Tillaga Remouladsåsen.
Tag tre tallrikar/fat och lägg mjöl, vispat ägg och ströbröd på. Doppa fisken i var och en för att skapa paneringen.
Koka eller stek potatis.

88,52 kr /kg

49,83 kr /l

619,00 kr /kg

48,18 kr /kg

219,67 kr /l

77,38 kr /kg

279,00 kr /kg

478,00 kr /kg

3,25 kr /st

30,95 kr

34,50 kr

153,26 kr /kg

29,17 kr /kg

44,88 kr /kg

8,98 kr /kg