Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Botten | ||
| 75 g | Smör | |
| 15 st | Digestive original | |
| Gelé | ||
| 4 msk | Vatten | |
| 1 msk | Strösocker | |
| 1 st | Gelatinblad | |
| 4 st | Passionsfrukt | |
| Fyllning | ||
| 1 dl | Strösocker | |
| 4 st | Gelatinblad | |
| 6 st | Passionsfrukt | |
| 200 g | Färskost Naturell | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 85 g | Citron, (0,5 st) | |
| 1,5 dl | Kvarg 10 procent | |
| 3 msk | Lemon Curd | |
| 1 tsk | Vaniljsocker | |
Botten: Mixa ihop kex och smör. Tryck ut i en form med löstagbar kant. Ställ i kylen en timme.
Fyllning: Rör ihop Philadelphiaost, crème fraîche, kesella, vaniljsocker, urskrapade passionsfrukter, lemon curd och socker.
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i fem minuter. Hetta upp citronsaften och dra åt sidan, smält ner de urkramade gelatinbladen under vispning.
Häll blandningen i ostsmeten medan du rör om snabbt. Häll smeten i formen och ställ kallt i en timme.
Gelé: Blötlägg gelatinet i kallt vatten i fem minuter. Hetta upp socker och vatten i en kastrull. Krama ur gelatinbladet och låt det smälta i sockerlösningen.
Skrapa ur passionsfrukterna och tillsätt innehållet. Rör om och häll såsen på kakan och ställ kallt så att den stelnar lite, det tar 15-30 minuter.
Bild:
Emma Mattsson

42,38 kr /kg

775,00 kr /kg

220,83 kr /kg

171,14 kr /kg

69,90 kr /l

48,18 kr /kg

78,00 kr /kg

99,85 kr /kg

137,90 kr /kg

22,95 kr /kg

137,19 kr /kg