Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Sås | ||
| 2 tsk | Tandoorikrydda | |
| 1 st | Gul lök | |
| 100 g | Cashewnötter Saltade | |
| 3 klyfta | Vitlök | |
| 2 krm | Salt | |
| 150 g | Smör | |
| 5 dl | Vispgrädde | |
| 300 g | Passerade Tomater | |
| 0,5 tsk | Cayennepeppar | |
| Kyckling | ||
| 1 kg | Kycklingfile Fryst | |
| 1 msk | Tandoorikrydda | |
Sätt ugnen på 180 grader och smöra en ugnsfastform.
Kycklingen: Tärna och blanda kycklingen med 1 msk tandori krydda, Låt kyckligen stå i ugnen i ca 20 minuter.
Sås: Smält smör i en stor stekpanna eller gryta. Blanda lök och vitlök i smöret och låt karameliseras. Blanda i tomater, grädde, salt, cayenne och 2 tsk tandorikrydda. Låt såsen sjuda i 20-30 min.
Blanda ner den färdiga kycklingen i såsen och låt de sjuda tillsammans en stund.
Servera gärna med sallad och lite cashew nötter.
Bild:
Malin Olofsson

439,00 kr /kg

19,67 kr /kg

182,38 kr /kg

217,27 kr /kg

69,00 kr /l

39,74 kr /kg

99,95 kr /kg

29,17 kr /kg

145,00 kr /kg

31,95 kr