Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 2,5 msk | Vilt/Kantarellfond Bulj. | |
| 60 g | Färska champinjoner | |
| 5 dl | Folköl 3,5 % | |
| 5 st | Enbär | |
| 3,5 dl | Vatten | |
| 2 msk | Persilja - färsk | |
| 1 tsk | Timjan - torkad | |
| 2 msk | Smör | |
| 70 g | Kantareller Konserv | |
| 600 g | Rostbiff Hel | |
| 70 g | Karl-Johan Svamp | |
| 3 st | Gul lök | |
| 800 g | Potatis Amandine | |
| 1 st | Lagerblad | |
| 2 krm | Vitpeppar Malen | |
Putsa och skär köttet i tunna skivor.
Skala potatisen, löken och skär i cm-tjocka skivor.
Bryn köttet i smör i en gryta och tillsätt potatis & lök. Slå på öl, Bong Touch of Taste viltfond och vatten. Låt koka upp.
Krossa enbären och tillsätt i grytan med lagerblad, vitpeppar och se till att vätskan täcker köttet och potatisen.
Låt puttra under lock i ca 30-40 min tills köttet är mört.
Stek svampen i smör.
Servera grytan i djupa tallrikar med stekt svamp, hackad persilja och timjan.

230,56 kr /l

71,80 kr /kg

45,90 kr /l

30,50 kr

21,95 kr /st

281,36 kr /kg

211,20 kr /kg

47,80 kr /kg

19,67 kr /kg

27,48 kr /kg

33,95 kr

145,00 kr /kg

3 737,50 kr /kg

34,50 kr