Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Nudelsallad | ||
0,5 st | Gurka | |
1 krm | Svartpeppar | |
2 tsk | Honung Flytande | |
2 msk | Fisksås - Asiatisk | |
1 krm | Salt Fint | |
1 st | Lime | |
250 g | Glasnudlar | |
1 st | Koriander - färsk | |
3 msk | Rapsolja | |
300 g | Raw slaw | |
40 g | Cashewnötter Naturella | |
Kyckling | ||
2 krm | Salt Fint | |
550 g | Strimlad kyckling | |
1 msk | Färsk ingefära | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
2 msk | Rapsolja | |
1 tsk | Chiliflakes | |
2 msk | Japansk soja |
Nudelsallad: Tillred nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola dem sedan kalla. Skölj och tärna gurkan smått.
Blanda nudlarna med kålmixen och gurkan i en bunke. Tillsätt rivet limeskal, limesaft, olja, fisksås och honung. Blanda om och smaka av med salt och peppar.
Kyckling: Skala och riv vitlök och ingefära.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek den strimlade kycklingen med vitlök och ingefära på medelhög-hög värme så att kycklingen får fin färg och blir genomstekt. Krydda med chiliflakes och tillsätt soja. Låt det fräsa ihop och smaka av med lite salt.
Lägg upp nudelsalladen på ett fat och toppa med kycklingfräset, nötter och koriander. Ät och njut!
Näringsvärde: 713 kcal, 33 g protein, 32 g fett, 71 g kolhydrater.
Bild:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Minutstrimlor ca 550g Kronfågel
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria