Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Gryta | ||
| 0,5 tsk | Chilipulver | |
| 3 msk | Olivolja | |
| 3 dl | Cannellinibönor | |
| 5 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 0,5 tsk | Chiliflakes | |
| 3 msk | Tomatpuré | |
| 800 g | Passerade Tomater | |
| 3 dl | Kidneybönor | |
| 2 msk | Japansk soja | |
| 0,5 st | Basilika - färsk | |
| 2 st | Gul lök | |
| 2 msk | Torkad oregano | |
| 1 msk | Spiskummin | |
| 1 dl | Valnötter | |
| 250 g | Färska champinjoner | |
| 1 tsk | Salt | |
| Tillbehör | ||
| 265 g | Pitabröd | |
Gryta: Hacka lök och vitlök. Skölj och skär champinjonerna i små bitar.
Rosta valnötterna i en torr stekpanna någon minut. Finhacka valnötterna.
Hetta upp oljan och fräs först lök, vitlök, tillsätt champinjonerna efter en stund. Tillsätt tomatpuré, valnötshacket, bönor, smula i chili, oregano, salt, passerade tomater, soja, spiskummin och låt koka i 15 minuter.
Tillbehör: Fyll pitabröden med din vegochili, ät och njut.
Näringsvärde: 665 kcal, 29 g protein, 19 g fett, 82 g kolhydrater
Bild:
Linnea Swärd

84,78 kr /kg

39,74 kr /kg

84,78 kr /kg

179,67 kr /kg

19,67 kr /kg

275,00 kr /kg

71,80 kr /kg

47,81 kr /kg

779,27 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
88,95 kr

217,27 kr /kg

1 355,36 kr /kg

119,75 kr /kg

296,67 kr /l

6 990,00 kr /kg

924,24 kr /kg

29,17 kr /kg
