Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Marinad | ||
| 1 msk | Färsk ingefära | |
| 1 krm | Sesamolja | |
| 1 msk | Ostronsås | |
| 3 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 tsk | Worcestersås | |
| 1 tsk | Kinesisk soja | |
| 2 msk | Rapsolja | |
| 3 msk | Sweet Chili | |
| 0,25 st | Citron | |
| 3 dl | Vispgrädde | |
| 1 st | Röd Paprika | |
| 1 st | Grön Paprika | |
| 1 st | Isbergssallat | |
| 2 dl | Mellanmjölk | |
| 4 st | Kycklingfile | |
Rör samman ingredienserna till marinaden.
Skär köttet i fina strimlor och lägg dem i marinaden. Låt köttet marineras i minst 60 min.
Stek kycklingköttet i ett par minuter. Häll grädde och mjölk över. Låt koka i 3-5 min. Smaka av med salt.
Lägg kycklingköttet på en salladsbädd. Dekorera med paprika och servera med ris, helst thailändskt.

139,75 kr /kg

246,33 kr /l

78,25 kr /l

219,67 kr /l

63,00 kr /l

54,24 kr /kg

69,00 kr /l

56,90 kr /kg

56,79 kr /kg

27,90 kr /kg

13,30 kr /l

149,00 kr

217,27 kr /kg

67,90 kr /l

40,56 kr /l
