Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Övrigt | ||
1 st | Bakplåtspapper | |
Topping | ||
65 g | Ruccolasallat | |
Pizza | ||
150 g | Riven Pizzaost | |
100 g | Rökt Skinka | |
200 g | Ananas i Fruktkonserver | |
150 g | Fetaost | |
0,5 st | Rödlök | |
600 g | Pizzakit, (1 st) | |
Kålsallad | ||
500 g | Vitkål | |
3 msk | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 msk | Vit balsamvinäger | |
1 tsk | Honung Flytande | |
2 krm | Salt |
Sätt ugnen på 200 grader.
Pizza: Rulla ut pizzadegen på ett bakplåtspapper på en plåt och bred på tomatsås och strö över osten.
Skala och skiva löken tunt. Strimla skinkan och skär ananasen i mindre bitar. Fördela lök, skinka och ananas jämt över pizzabotten och smula över fetaosten. Sätt in i ugnen ca 10- 15 min.
Kålsallad: Skiva vitkålen tunt, använd gärna en mandolin eller osthyvel. Blanda tillsammans med olja, balsamvinäger och honung i en skål. Smaka av med salt och peppar.
Strö över sköljd ruccolasallad över den nygräddade pizzan och servera med vitkålssallad.
Näringsvärde: Kcal: 681 Fett: 35 g Protein: 28 g Kolhydrater: 62 g
Bild:
Linnea Swärd
1 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt