Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 100 g | Rödbetor Konserverade | |
| 8 msk | Senap Grovkornig | |
| 200 g | Isterband | |
| 2 msk | Smör | |
| 2 msk | Vetemjöl | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| 2 msk | Persilja - fryst | |
| 4 dl | Standardmjölk | |
| 1 tsk | Flingsalt | |
| 900 g | Potatis Fast | |
Skala och koka potatisen. Låt denna svalna. Sätt ugnen på 200 grader.
Snitta isterbanden och lägg dem på bakplåtspappersförsedd plåt. Tillaga i ca 20 minuter.
Dela under tiden potatisen i stora tärningar och gör stuvningen: Smält smöret och pudra över mjölet. Rör om ordentligt. Tillsätt mjölken och koka upp under vispning. Låt småputtra i minst 5 minuter, eller tills isterbanden är färdiga. Salta och peppra. Vänd till sist ner potatis och persilja och låt allt bli genomvarmt.
Servera med grovkornig senap och rödbetor!

41,90 kr /kg

108,94 kr /kg

279,00 kr /kg

13,97 kr /l

22,17 kr /kg

91,07 kr /kg

145,00 kr /kg

8,98 kr /kg

34,50 kr

167,80 kr /kg

