Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Nudlar | ||
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 st | Rödlök | |
| 1 st | Röd Paprika | |
| 100 g | Morötter | |
| 1 st | Chilifrukter | |
| 4 tsk | Sesamolja | |
| 1 st | Lime | |
| 250 g | Broccoli Färsk | |
| 50 g | Jordnötter Rostade | |
| 250 g | Risnudlar | |
| Sås | ||
| 3 msk | Sirap Agave | |
| 2 tsk | Misopasta | |
| 2 tsk | Sesamolja | |
| 4 msk | Japansk soja | |
Blanda ihop sesamolja, agavesirap, ljus soja och misopasta i en skål. Ställ åt sidan.
Nudlar:
Koka risnudlarna enligt anvisning på förpackningen.
Pad thai:
Finhacka vitlöksklyftorna. Skiva rödlök, chili och morötterna samt dela broccolins buketter i mindre bitar och skiva stammen i tunna skivor. Skär paprikan i mindre bitar.
Fräs lök, vitlök, chili och morötter i sesamolja ett par minuter, blanda sedan ned broccoli och paprika och stek 3-4 minuter till.
Häll i nudlarna och såsen i grönsaksfräset och blanda om ordentligt.
Servera med hackade jordnötter och limeklyftor.
Bild:
Kerstin Eriksson

30,00 kr /kg

61,67 kr /kg

13,95 kr /kg

198,00 kr /kg

246,33 kr /l

52,66 kr /kg

67,80 kr /kg

134,00 kr /kg

149,72 kr /kg

119,90 kr /kg

116,50 kr /kg

217,27 kr /kg

296,67 kr /l