Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 msk | Persilja - färsk | |
500 g | Koljafile | |
1 st | Gul Paprika | |
1 st | Citron | |
145 g | Kalamataoliver | |
1 st | Gul lök | |
1 dl | Olivolja | |
1 st | Röd Paprika | |
1 klyfta | Vitlök | |
1 msk | Torkad oregano | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 dl | Matlagningsvin Vitt | |
1 st | Orange Paprika | |
2 st | Vanliga Tomater | |
1 krm | Salt Fint |
Värm olivoljan i en stekpanna och stek löken, vitöken och paprikan tills de blir mjuka. Tillsätt vinet och de hackade tomaterna. Koka under omrörning cirka 1-2 minuter.
Lägg alltsammans i en ugnsfast form. Lägg fisken ovanpå. Strö över oregano, hackad persilja, salt, peppar och oliver. Ringla över olivolja och citronsaft. Grädda i ugnen cirka 30-40 minuter i 200 grader.
1 Kalamata Oliver Urkärnade 370g Zeta
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
1 Svartpeppar Grovmalen 41g Kockens
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt