Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 2 msk | Persilja - färsk | |
| 500 g | Koljafile | |
| 1 st | Gul Paprika | |
| 1 st | Citron | |
| 145 g | Kalamataoliver | |
| 1 st | Gul lök | |
| 1 dl | Olivolja | |
| 1 st | Röd Paprika | |
| 1 klyfta | Vitlök | |
| 1 msk | Torkad oregano | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 dl | Matlagningsvin Vitt | |
| 1 st | Orange Paprika | |
| 2 st | Vanliga Tomater | |
| 1 krm | Salt | |
Värm olivoljan i en stekpanna och stek löken, vitöken och paprikan tills de blir mjuka. Tillsätt vinet och de hackade tomaterna. Koka under omrörning cirka 1-2 minuter.
Lägg alltsammans i en ugnsfast form. Lägg fisken ovanpå. Strö över oregano, hackad persilja, salt, peppar och oliver. Ringla över olivolja och citronsaft. Grädda i ugnen cirka 30-40 minuter i 200 grader.

21,95 kr /st

195,44 kr /kg

57,92 kr /kg

54,24 kr /kg

240,88 kr /kg

19,67 kr /kg

61,67 kr /kg

217,27 kr /kg

135,80 kr /l

56,79 kr /kg

73,90 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

6 000,00 kr /kg

34,50 kr

29,17 kr /kg


