Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 2 msk | Färskost Naturell | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 1 st | Citron - Eko | |
| 3 msk | Creme Fraiche Naturell | |
| 0,5 st | Gräslök - färsk | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 st | Rödlök | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 2 msk | Majonnäs | |
| 1 000 g | Frysta räkor | |
| 10 skiva | Surdegsbröd | |
| 1 st | Dill - färsk | |
Tina och skala räkorna i god tid.
Skala och finhacka rödlök. Skölj och finhacka dill.
Blanda räkor, rödlök, dill, creme fraiche, färskost och majonnäs i en bunke. Tillsätt rivet citronskal och ca 1 msk citronsaft. Smaka av med salt och peppar.
Skär brödet i mindre skivor. Stek brödskivorna gyllene på båda sidor i olja i en varm stekpanna.
Lägg 2 msk skagenröra på varje brödskiva och toppa med finhackad gräslök.
Bild:
Lina Eriksson

122,50 kr /kg

68,44 kr /kg

69,90 kr /l

21,95 kr /st

30,00 kr /kg

77,38 kr /kg

189,83 kr /kg

59,23 kr /kg

697,50 kr /kg

34,50 kr

29,17 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l