Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Salladsdressing | ||
| 1 msk | Dijonsenap | |
| 2 dl | Lättmajonnäs | |
| 1,5 klyfta | Vitlök | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 tsk | Japansk soja | |
| 0,5 dl | Vatten | |
| Salladsbas | ||
| 200 g | Haricot Verts Färsk | |
| 70 g | Cashewnötter Naturella | |
| 7 dl | Ostronsås | |
| 1 st | Rödlök | |
| 200 g | Mungbönor | |
| 500 g | Kycklinglårfile | |
| 1 kg | Salladskål | |
Börja med dressingen. Blanda majonnäs och vatten, dressingen ska vara ganska lös. Pressa i vitlöken, tillsätt svartpeppar, dijonsenap och japansk soya. Oroa dig inte om den smakar ganska starkt, det behövs bara lite dressing på salladen.
Koka haricotverts och mungbönor i lättsaltat vatten 2-3 min, lägg sedan ned dem i kallt vatten.
Strimla salladskål, rödlök och kyckling. Stek kycklingen i wok- eller stekpanna tills den får färg. Tillsätt cashewnötter och fräs med snabbt, de ska inte ta färg. Häll i ostronsåsen och låt koka på svag värme ca 2-3 min. Blanda grönsakerna med den varma kycklingröran i en bunke.
Servera salladen ljummen i en hög med dressingen lätt ringlad över. Klart!

90,73 kr /kg

217,27 kr /kg

193,00 kr /kg

255,80 kr /kg

78,25 kr /l

30,00 kr /kg

67,90 kr /kg

161,08 kr /kg

37,44 kr /kg

153,26 kr /kg

34,50 kr

296,67 kr /l