Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
400 g | Krossade Tomater | |
0,5 st | Färsk timjan | |
100 g | Färska champinjoner | |
2 st | Vitlök Vanlig | |
500 g | Tagliatelle | |
1 st | Gul lök | |
2 st | Vanliga Tomater | |
2 tsk | Äppelcidervinäger | |
0,5 tsk | Svartpeppar Malen | |
2 msk | Smör | |
0,5 tsk | Salt | |
380 g | Svarta Bönor | |
1 tsk | Honung Flytande | |
25 g | Parmesan, Pecorino & Grana Padano |
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
Hacka vitlök och gul lök, skiva svampen och fräs allt i matfett. Tillsätt krossade tomater och vinäger. Låt såsen småkoka utan lock cirka 10 min.
Blanda i bönor och värm. Smaka av med honung, salt, peppar och hackad timjan.
Blanda böntomatsåsen med den nykokta pastan. Garnera med lite färsk timjan, hyvlad parmesan och grovhackade tomater.
1 Äppelcidervinäger EKO 500ml Garant Eko
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel