Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Från ditt skafferi | ||
| 1 krm | Salt | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 msk | Japansk soja | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 2 dl | Basmatiris | |
| 1 msk | Rapsolja | |
| Köp hem | ||
| 600 g | Färsk laxfilé | |
| 400 g | Edamamebönor | |
| 1,5 msk | Röd Currypasta | |
| 1 msk | Färsk ingefära | |
| 400 ml | Kokosmjölk | |
Tärna laxen och koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Skala och riv ingefära och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs ingefära, vitlök och currypasta under omröring i 1 min. Tillsätt kokosmjölk och soja och låt såsen puttra på svag värme i 5 min.
Lägg ner laxkuberna i såsen och låt laxen sjuda i ca 5-7 min.
Koka upp vatten till edamamebönorna. Koka bönorna i 1 min. Sila av vattnet och lägg upp bönorna i en skål. Tillsätt lite salt.
Servera laxen med kokt ris och edamamebönor vid sidan av.

258,00 kr /kg

79,80 kr /kg

263,18 kr /kg

139,75 kr /kg

75,80 kr /l

29,17 kr /kg

217,27 kr /kg

296,67 kr /l

1 014,71 kr /kg

59,95 kr /kg

40,56 kr /l
