Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 msk | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
400 g | Torskfilé Fryst | |
65 g | Citron, (0,5 st) | |
2 krm | Flingsalt | |
Nudelsallad | ||
0,5 st | Chilipeppar Röd | |
1 tsk | Fisksås - Asiatisk | |
100 g | Salladsmix | |
1 st | Röd Paprika | |
1 tsk | Sesamolja | |
200 g | Vanliga Tomater | |
0,5 st | Koriander - färsk | |
4 msk | Jordnötter Rostade/Saltade | |
100 g | Böngroddar | |
0,5 st | Gurka | |
50 g | Salladslök | |
100 g | Glasnudlar | |
1 st | Lime | |
75 g | Vanliga morötter | |
Thaidressing | ||
20 g | Färsk ingefära | |
0,5 st | Koriander - färsk | |
2 msk | Sesamolja | |
1,5 st | Lime | |
0,5 st | Chilipeppar Röd | |
1 tsk | Honung Flytande | |
1 tsk | Fisksås - Asiatisk | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig |
Blanda ihop alla ingredienser till thaidressingen och låt stå. Koka nudlarna och skölj av i kallt vatten. Låt rinna av. Finstrimla morot, lök och sallad. Skär tomat, gurka och paprika i bitar. Blanda nudlar med grönsaker och resten av ingredienserna. Smaka av.
Gnid in fisken med salt, peppar och citron. Stek snabbt i olja någon minut per sida. Lägg nudelsallad på fat och fisken ovanpå. Häll över dressingen på fisken.
Näringsvärde: Kcal: 421,1, Protein: 28,5 gram, Fett: 17,7 gram, Kolhydrater: 34,9 gram
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel