Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Pestopizza | ||
| 70 g | Ruccolasallat | |
| 1 st | Pizzadeg | |
| 100 g | Mozzarellaost | |
| 140 g | Pesto Grön | |
| Gazpacho | ||
| 0,5 st | Mynta - färsk | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 5 st | Kvisttomater | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 2 st | Röd Paprika | |
| 1 msk | Vitvinsvinäger | |
| 2 cm | Chilipeppar Röd | |
| 2 st | Äpple Golden Delicius | |
| 1 tsk | Salt | |
| 0,5 st | Gurka | |
Sätt ugnen på 200 grader.
Pestopizza: Klicka ut pesto på pizzabotten. Skiva mozzarellan och fördela jämt över. Grädda pizzan ca 10 min.
Gazpacho: Skölj paprika, äpple, gurka, tomater, chilipeppar och mynta. Skala vitlöken. Skala äpplet, ta bort kärnhuset och skär i mindre bitar. Skär paprika, gurka och tomat i mindre bitar. Mixa samman alla ingredienser till gazpachon i en blender eller matberedare till en slät soppa.
Toppa pestopizzan med sköljd ruccola och servera till gazpachon.
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 527 kcal, 12 g protein, 33 g fett, 43 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell

291,54 kr /kg

56,25 kr /kg

135,60 kr /kg

210,26 kr /kg

269,50 kr /kg

75,90 kr /kg

69,83 kr /kg

238,00 kr /kg

1 Äpple Golden Delicious Klass1
39,67 kr /kg

85,00 kr /kg

34,50 kr

217,27 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

139,80 kr /l

29,17 kr /kg
