Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Kycklingsallad | ||
| 20 g | Lollorossosallat | |
| 20 g | Plocksallat | |
| 20 g | Färsk ingefära | |
| 300 g | Kycklingfile | |
| 125 g | Körsbärstomater | |
| 1 st | Lime | |
| 20 g | Romansallat | |
| 140 g | Bacon Skivat | |
| 1 st | Avokado | |
| 1 msk | Flytande Margarin | |
| Currydressing | ||
| 1 st | Lime | |
| 0,5 st | Äpple Royal Gala | |
| 0,5 dl | Sojagurt naturell | |
| 0,5 st | Gul lök | |
| 1 dl | Majonnäs | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 tsk | Curry | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
Smörj in kycklingfiléerna i riven ingefära och lime. Låt stå i kylen i två timmar. Stek kycklingen med flytande margarin så att den sår en fin yta. Lägg den i ugnen i 15-20 minuter på 165 grader till den är genomstekt. Ta ut och låt den svalna.
Fräs curryn och oljan i en kastrull. Finhacka lök, äpple och tillsätt i kastrullen. Fräs utan att det får färg. Låt svalna. Blanda curryfräset med soygurt, majonnäs, salt och peppar.
Blanda ihop salladsingredienserna, skiva kycklingen och lägg den på salladen. Servera med currydressingen.

1 Plocksallad Kruka EKO Klass1
21,95 kr /st

139,75 kr /kg

161,08 kr /kg

143,80 kr /kg

52,66 kr /kg

105,28 kr /kg

105,95 kr /kg

1 Avokado ätmogen hållbar 2-pack Klass1
37,95 kr

43,93 kr /l

1 Äpple Royal Gala EKO 6-pack Klass1
53,87 kr /kg

69,88 kr /kg

19,67 kr /kg

77,38 kr /kg

29,17 kr /kg

939,71 kr /kg

1 014,71 kr /kg