Gå vidare till huvudinnehåll
Pasta med kycklingschnitzel
Hemmakock

Pasta med kycklingschnitzel

20 minEnkelt
330,05 kr
4 portioner30,35 kr per portion
Pasta med kycklingschnitzel

1 stGul lök
150 gCitron, (1 st)
1,5 mskPaprikakrydda
1 mskTomatpuré
4 dlVatten
4 mskCreme Fraiche Naturell
0,5 dlDill - färsk
10 gSmör
400 gPenne
160 gSalladsmix
1 krmHavssalt
300 gFärsk kycklingfilé
30 gRedning
1 stHönsbuljong
Instruktioner
1

Platta ut kycklingen i en plastpåse med en bred tung kniv eller en kastrull. Stek kycklingen färdig i smör, tag upp och håll varm. Bryn löken i stekfettet, tillsätt paprika pulver och tomatpure. Häll i vatten, buljongtärning och låt det småkoka i 5 minuter. Vispa i creme fraiche och lite redning(matlagningsmjöl). Se till att det inte blir för tjockt. Smaka av och sila såsen över köttet, strö på generöst med färsk hackad dill. Servera med nykokt färsk pasta, blandad sallad och en bit bröd.