Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Crostini | ||
1 st | Bakplåtspapper | |
0,5 st | Baguette | |
1 msk | Crema Di Balsamico | |
0,5 st | Basilika - färsk | |
250 g | Jordgubbar Färska | |
1 msk | Olivolja | |
Chèvrekräm | ||
100 g | Getost, Chevre | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt Fint | |
2 msk | Yoghurt Naturell |
Crostini: Sätt ugnen på 200 grader. Ta fram en plåt med bakplåtspapper.
Skär baguetten i 10 skivor och lägg på plåten. Pensla brödskivorna med olja. Rosta i mitten av ugnen i ca 10 min tills brödet får en gyllene färg.
Låt bröden svalna. Gör under tiden chèvrekrämen.
Chèvrekräm: Mosa ihop getosten med yoghurt, salt och peppar i en skål.
Chèvrecrostini: Skiva jordgubbar. Fördela chèvrekrämen på baguetteskivorna. Toppa med jordgubbar och basilikablad. Ringla över lite balsamico och servera!
Recept och styling: Carina Hejde
Bild:
Nurlan Emir
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Basilika Kruka Stor EKO Klass1
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt