Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
140 g | Ruccolasallat | |
0,5 msk | Honung Flytande | |
2 st | Gul lök | |
2 msk | Kinesisk soja | |
4 st | Tortilla | |
250 g | Riven Texmexost |
Strimla löken och stek i smör tills den mjuknat, tillsätt sedan honung och soyan. Sätt på en stor stekpanna som tortillabrödet får plats i. Lägg ett bröd i botten fördela lök, ost och ruccola på, toppa ev med lite flingsalt. Lägg sedan ett till bröd som lock och tryck till. När osten börjat smälta är det dags att vända på tortillan, när den fått fin färg ta upp och skär den i tårtbitar.
3 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge