Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 msk | Torkad oregano | |
200 g | Soltorkade Tomater | |
1 st | Röd Paprika | |
2 st | Avokado | |
290 g | Kalamataoliver | |
3 st | Vanliga Tomater | |
2 st | Rödlök | |
400 g | Makaroner Fullkorn | |
150 g | Ruccolasallat | |
100 g | Fetaost | |
1 msk | Balsamvinäger | |
2 msk | Olivolja |
Koka pastan al dente. Hacka grönsakerna i små bitar. Skär fetaosten i små tärningar. Blanda ihop pastan och fetaosten med de hackade grönsakerna, servera och smaksätt med olivolja, balsamvinäger och oregano.
3 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta