Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Smet | ||
2 st | Ägg | |
1 tsk | Vaniljsocker | |
1 tsk | Kanel | |
1 tsk | Bikarbonat | |
3 dl | Strösocker | |
200 g | Vanliga morötter | |
3 dl | Vetemjöl | |
1 tsk | Bakpulver | |
1 tsk | Salt | |
1 dl | Rapsolja | |
Övrigt | ||
20 st | Bakformar Papper | |
Glasyr | ||
85 g | Citron, (0,5 st) | |
100 g | Färskost Naturell | |
50 g | Smör | |
2 dl | Florsocker |
Vispa ägg och socker fluffigt. Tillsätt de rivna morötterna och rapsoljan. Blanda bakpulver, bikarbonat, kanel, vaniljsocker och salt med mjölet och rör ner i smeten. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 40 min. Låt svalna.
Rör alla ingredienser till glasyren och bred över varje muffin.
Bild:
Maddzan Lindblad
4,40 kr /st
13,95 kr
1,00 kr /st
48,18 kr /kg
122,50 kr /kg
137,19 kr /kg
32,95 kr
89,75 kr /kg
22,50 kr /kg
8,98 kr /kg
77,78 kr /kg
33,25 kr /kg
40,56 kr /l
137,90 kr /kg
35,00 kr /kg