Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Majssalsa | ||
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 280 g | Majskorn | |
| 1 klyfta | Vitlök | |
| Laxburgare | ||
| 2 krm | Vitpeppar Malen | |
| 1 st | Ägg | |
| 0,5 tsk | Salt | |
| 1 st | Gräslök - färsk | |
| 1 st | Citron | |
| 500 g | Färsk laxfilé | |
| Tillbehör | ||
| 100 g | Ärtskott | |
| 100 g | Böngroddar | |
| 1 st | Knipplök | |
| 360 g | Hamburgerbröd | |
| 1 st | Plocksallat | |
Hacka eller mixa laxen grovt. Finskär gräslöken och finriv skalet från citronen. Blanda lax, ägg, gräslök, citronzest, salt och peppar. Forma till 6 eller 8 burgare.
Häll av majsen i ett durkslag. Finhacka eller finriv vitlöksklyftan. Blanda majs, vitlök och crème fraiche till en dressing. Smaka av med salt, peppar och lite citronsaft.
Skölj salladen. Strimla 2 stycken knipplökar.
Hetta upp en stekpanna till medelvärme. Tillsätt smör och olja och stek sedan burgarna i några minuter på varje sida tills de fått fin färg och är genomstekta.
Rosta under tiden hamburgerbröden lätt i ugnen eller i brödrost. Arrangera sedan sallad, groddar, ärtskott, laxburgare, lök och dressing till maffiga burgare.

69,90 kr /l

60,51 kr /kg

217,27 kr /kg

4,20 kr /st

21,95 kr /st

54,24 kr /kg

442,22 kr /kg

349,50 kr /kg

133,06 kr /kg

111,60 kr /kg

127,50 kr /kg

1 Plocksallad Kruka EKO Klass1
21,95 kr /st

985,71 kr /kg

29,17 kr /kg