Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Chicken tikka masala | ||
| 2 dl | Vatten | |
| 2 krm | Salt | |
| 600 g | Färsk kycklingfilé | |
| 1 msk | Rapsolja | |
| 600 g | Spicy Tikka Masala Sauce | |
| Tillbehör | ||
| 2 dl | Basmatiris | |
| Sallad | ||
| 0,5 st | Romansallat | |
| 0,5 st | Gurka | |
| 1 st | Tomater | |
| Myntasås | ||
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 2 dl | Yoghurt för Matlagning | |
| 1 st | Mynta - färsk | |
| 0,5 tsk | Vitvinsvinäger | |
| 2 krm | Salt | |
| 0,5 tsk | Honung Flytande | |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Chicken tikka masala: Skär kycklingen i bitar och stek i olja runt om i ca 5 min. Krydda med lite salt. Tillsätt tikka masala såsen och vatten. Låt sjuda i ca 5 min.
Myntasås: Blanda yoghurt med finhackad mynta, vitvinsvinäger och honung. Smaka av med lite salt och peppar.
Sallad: Skölj salladsingredienserna. Strimla salladen och skär gurka och tomat i bitar. Blanda i en skål.
Servera chicken tikka masala med nykokt ris, sallad och myntasås.
Bild:
Nurlan Emir

149,00 kr

59,38 kr /kg

105,28 kr /kg

62,78 kr /kg

99,80 kr /kg

44,50 kr /kg

269,50 kr /kg

29,17 kr /kg

40,56 kr /l

59,95 kr /kg

34,50 kr

139,80 kr /l

111,90 kr /kg