Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Köp hem | ||
| 150 g | Haricot Verts Färsk | |
| 3 msk | Röd Currypasta | |
| 1 st | Lime | |
| 500 g | Nötfärs | |
| 400 ml | Kokosmjölk | |
| Från ditt skafferi | ||
| 1 st | Vitlök Vanlig | |
| 1 msk | Japansk soja | |
| 1 tsk | Salt | |
| 1,5 tsk | Koriander - torkad | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 1 st | Ägg | |
Vispa ihop 1 msk röd currypasta, ägg, 1 tsk torkade korianderblad och 1 tsk salt i en bunke. Tillsätt färsen och riven vitlök. Blanda ihop försiktigt och forma köttbullar och lägg på en skärbräda.
Hetta upp olja i en stekpanna och bryn köttbullarna runt om så att de får fin färg.
Tillsätt 2 msk röd currypasta, kokosmjölk och soja i pannan. Låt köttbullarna puttra i såsen i ca 5-7 min. Tillsätt haricots verts och låt såsen puttra ytterligare 2-3 min.
Smaka av såsen med salt, peppar och limesaft och strö över 0.5 tsk torkade korianderblad.
Servera köttbullarna med kokt ris eller nudlar.

193,00 kr /kg

181,36 kr /kg

52,66 kr /kg

153,00 kr /kg

75,80 kr /l

4,20 kr /st

217,27 kr /kg

296,67 kr /l

29,17 kr /kg

27,95 kr

34,50 kr
