Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Övrigt | ||
| 1 st | Bakplåtspapper | |
| Fyllning | ||
| 100 g | Pecorinoost | |
| 65 g | Ruccolasallat | |
| 200 g | Soltorkade Tomater | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| 0,75 dl | Ajvar | |
| 0,5 tsk | Havssalt | |
| 0,5 dl | Cashewnötter Naturella | |
| Pizzabotten | ||
| 1,5 dl | Kikärtsmjöl | |
| 1 dl | Vatten | |
| 1 krm | Pizzakrydda | |
Blanda ihop kikärtsmjöl med vatten och pizzakrydda och låt stå i 10 minuter (eller under hela dagen).
Sätt ugnen på 225 °C. Bred ut smeten på en bakpappersklädd plåt och ugnsgrädda i 10 minuter.
Bred på ajvar och lägg på den rivna osten. Lägg på de soltorkade tomaterna. Toppa med cashewnötter, havssalt och svartpeppar. Ugnsgrädda i 10 minuter. Servera med rucolasallad.
170 kcal/portion
Receptet kommer från boken Kom igång med 5:2, av Ulrika Davidsson, Tukan förlag.
Bild:
Juliana Wiklund

413,00 kr /kg

291,54 kr /kg

225,48 kr /kg

82,71 kr /kg

229,88 kr /kg

1 Kikärtsmjöl EKO 400g BioFood
187,38 kr /kg

3 050,00 kr /kg

0,83 kr /st

1 014,71 kr /kg

131,29 kr /kg