Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Köp hem | ||
| 400 g | Tofu | |
| 2 msk | Röd Currypasta | |
| 100 g | Jordnötter Rostade | |
| 1 st | Koriander - färsk | |
| 400 ml | Kokosmjölk | |
| Från ditt skafferi | ||
| 1 msk | Rapsolja | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 msk | Japansk soja | |
| 2 krm | Salt | |
| 2 dl | Basmatiris | |
Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Tärna tofun och skala och riv vitlök. Finhacka eller mixa jordnötterna i en matberedare till ett grovt smul.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek tofun krispig. Tillsätt vitlök och currypasta och stek ihop i 2 min under omrörning.
Tillsätt jordnötterna och stek samman. Tillsätt kokosmjölk och soja och låt det puttra ihop i 10 min. Smaka av med salt.
Lägg upp ris med krispig tofu i jordnötssås i djupa tallrikar och toppa med färsk koriander.
Bild:
Nurlan Emir

76,25 kr /kg

181,36 kr /kg

134,00 kr /kg

269,50 kr /kg

75,80 kr /l

40,56 kr /l

217,27 kr /kg

296,67 kr /l

29,17 kr /kg

59,95 kr /kg