Gå vidare till huvudinnehåll
Raw lasagne med avokado- och pumpapesto
Mari Bergman

Raw lasagne med avokado- och pumpapesto

30 minMedel
465,80 kr
4 portioner63,53 kr per portion
Lasagne á la Raw food. Perfekt raw-lunch eller middag.

Tomatröra
3 krmSvartpeppar Malen
1 stBasilika - färsk
1,5 mskFärsk ingefära
1 stKvisttomater
1 stRöd Paprika
1 tskSalt Fint
10 stSoltorkade Tomater
1 stZucchini
Topping
35 gPinjenötter
100 gRuccolasallat
7 gAlger
200 gKalamataoliver
250 gKörsbärstomater
Avokadoröra
1 tskSalt Fint
3 krmSvartpeppar Malen
0,5 dlOlivolja
1,5 dlPumpakärnor
1 stAvokado
2 klyftaVitlök Färsk
150 gCitron, (1 st)
1 stPersilja - färsk
Instruktioner
1

Skölj och hyvla tunna långa skivor av zucchinin och lägg ut dem på hushållspapper. Strö lite salt över och låt dem vattna ur en stund.

2

Mixa samman alla ingredienser till avokadoröran med hjälp av en matberedare.

3

Skölj tomat och paprika. Mixa samman alla ingredienser till tomatröran med hjälp av en matberedare.

4

Varva zucchiniplattor, avokadoröra, zucchiniplottor och tomatröra i 3 lager vardera. Avsluta med ett lager zucchiniplattor med lite tomatsås och toppa med oliver, ruccola, pinjenötter, torkade körsbärtomater och norikrinklar.

Bild:

Linnea Swärd