Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 st | Gul lök | |
| 170 g | Kräftstjärtar | |
| 1 st | Dill - färsk | |
| 2 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 st | Citron | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 0,5 tsk | Salt | |
| 400 g | Farfalle | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 70 g | Färsk bladspenat | |
Pasta: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skala och finhacka löken och fräs den mjuk i lite olja.
Blanda samman creme fraiche med grovhackad dill, rivet skal från en citron, 2 msk citronsaft, salt och peppar i en skål.
Sila av kräftstjärtarna och skölj spenaten.
Sila av pastan och blanda med creme fraichesåsen, lök, kräftstjärtar och spenat. Smaka av och krydda ev mer.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 459 kcal, 18 g protein, 18 g fett, 54 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell

19,75 kr /kg

1 Kräftstjärtar I Lake 170g Feldts
346,76 kr /kg

597,50 kr /kg

48,18 kr /kg

31,90 kr /kg

69,75 kr /l

2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
337,69 kr /kg

1 014,71 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

29,17 kr /kg