Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Grillad lax | ||
1,5 msk | Grillkrydda Honung | |
0,5 dl | Grillolja Honey | |
500 g | Laxfilé | |
Potatis & Persikosallad | ||
4 st | Persika | |
130 g | Spenat | |
150 g | Getost, Chevre | |
750 g | Potatis Fast | |
Salladsdressing | ||
3 msk | Olivolja | |
2 msk | Rödvinsvinäger | |
2 msk | Dijonsenap | |
1 msk | Honung |
Salladsdressing: Blanda vinäger, senap och honung. Tillsätt olivolja under vispning.
Potatis & persikosallad: Koka potatis. Lägg Persikorna i det kokande potatisvattnet en halv minut. Ta upp persikorna och bryt dem i bitar. Blanda samtliga ingredienser till salladen. Häll på dressingen och kryddda med salt och peppar.
Grillad lax: Pensla laxen med honungsgrillolja innan och under grillningen och krydda med honungsgrillkryddan i slutet av tillagningen.
Vin
: 35 South Chardonnay (6610). Ett vitt vin med massvis av tropisk frukt i smaken. Toner av persika och ananas ger en härlig eftersmak.
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel