Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
4 msk | Pesto Röd | |
50 g | Spenat | |
2 msk | Olivolja | |
4 msk | Kinesisk soja | |
1 krm | Svartpeppar | |
3 msk | Balsamvinäger | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
40 g | Parmesanost | |
1 dl | Matlagningsgrädde | |
500 g | Kycklingfile | |
400 g | Tagliatelle Färsk | |
1 krm | Salt |
Blanda vinäger, soya, olja och hackad vitlök till marinaden. Marinera kycklingfiléerna i minst 2 timmar, gärna över natten.
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Vänd i pesto och grädde, avsluta med spenat och ost. Smaka av med salt och svartpeppar.
Låt marinaden rinna av, salta och peppra filéerna och stek filéerna färdiga.
Servera kycklingen med den krämiga pastan.
1 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt