Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 0,5 st | Mynta - färsk | |
| 1 krm | Salt | |
| 400 g | Penne | |
| 280 g | Bacon Skivat | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 75 g | Riven Ost | |
| 250 g | Gröna Ärtor Frysta | |
| 65 g | Salladsmix | |
| 3 dl | Vatten | |
Pasta: Koka pastan i rejält saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
Strimla baconet och stek det knaprigt i en stor stekpanna, låt det sedan rinna av på hushållspapper (diska inte ur pannan).
Finhacka myntabladen och ta fram ärtorna från frysen. Riv osten.
Lägg tillbaka baconet i pannan och häll på crème fraiche och 3 dl kokvatten från pastan.
Sila av pastan.
Rör om såsen och tillsätt ärtor och mynta. När ärtorna har tinat, lägg i pastan och osten i pannan med såsen. Rör om ordentligt och smaka av med salt och peppar. Servera genast tillsammans med grönsallad.
Näringsvärde: 783 kcal, 31 g protein, 47 g fett, 57 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell

269,50 kr /kg

31,90 kr /kg

104,64 kr /kg

69,90 kr /l

193,00 kr /kg

38,95 kr /kg

1 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
337,69 kr /kg

29,17 kr /kg

34,50 kr
