Gå vidare till huvudinnehåll
Bakad paprika med lammfärs och buljongkokt ris & korn

Bakad paprika med lammfärs och buljongkokt ris & korn

1 tEnkelt
499,00 kr
4 portioner 71,15 kr per portion
Bakad paprika med lammfärs och buljongkokt ris & korn

2 dlKornris
2 dlAjvar
500 gLammfärs
400 gKrossade Tomater
100 gFetaost
0,5 stPersilja - färsk
2 mskRapsolja
1 klyftaVitlök
4 stRöd Paprika
1 krmSalt
50 gSvarta oliver utan kärnor
1 stGrönsaksbuljong
2 dlBasmatiris
200 gHaricot Verts Färsk
Instruktioner
1

Värm ugnen till 175°. Ställ in paprikorna penslade med rapsolja i ugnen. Koka ris & korn enligt anvisningarna på paketen med buljongtärningen.

Bryn färsen, smaksätt med vitlök och krossad tomat. Koka ihop.

Blanda ajvar relish och olivskivor.Strax innan ris & korn är klart, ta ut paprikorna och skär av hatten. Ta ut kärnhuset. Blanda färs, fetaost och persilja. Fyll paprikorna med kryddade färsen. Koka brytbönorna i saltat vatten.

För dekoration servera gärna paprikorna med hatten på.