Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Marinerade blåbär | ||
| 225 g | Blåbär Fryst | |
| 1 st | Citron | |
| 0,5 dl | Strösocker | |
| Färskostkräm | ||
| 1 st | Citron | |
| 200 g | Färskost Naturell | |
| 1,5 dl | Vispgrädde | |
| 0,5 dl | Strösocker | |
| 1 tsk | Vaniljsocker | |
| Montering | ||
| 150 g | Digestive original | |
Färskostkräm: Vispa ihop färskost, grädde, socker och vaniljsocker till en fluffig kräm. Riv ner citronskal och blanda om försiktigt.
Blanda blåbär, citronsaft och socker i en skål. Rör om då och då tills blåbären tinar och sockret smälter.
Krossa digestivekexen till smulor.
Varva kex, färskostkräm och blåbär i glas. Dekorera eventuellt med lite mynta och servera!
Bild:
Nurlan Emir

125,90 kr /kg

54,24 kr /kg

117,50 kr /kg

34,50 kr

42,38 kr /kg

22,95 kr /kg

137,19 kr /kg

