Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Från ditt skafferi | ||
| 2 dl | Basmatiris | |
| 1 msk | Rapsolja | |
| 1 krm | Salt | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1 dl | Vatten | |
| Köp hem | ||
| 450 g | Paneer | |
| 1 st | Citron | |
| 300 g | Kormasås | |
| 100 g | Färsk bladspenat | |
| 100 g | Cashewnötter Saltade | |
Tärna osten och stek den i olja runt om i en varm stekpanna. Tillsätt kormasås, vatten och spenat och låt puttra i ca 10 min.
Grovhacka cashewnötterna.
Smaka av kormasåsen med rivet citronskal, citronsaft, salt och peppar.
Toppa paneer kormasåsen med hackade cashewnötter. Servera med ris.
Bild:
Nurlan Emir

220,00 kr /kg

48,18 kr /kg

111,00 kr /kg

2 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
337,69 kr /kg

182,38 kr /kg

59,95 kr

1 Rapsolja Kallpressad EKO/KRAV
99,90 kr /l

29,17 kr /kg

1 014,71 kr /kg