Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 2 tsk | Sirap Agave | |
| 2 tsk | Rapsolja | |
| 100 g | Valnötter | |
| 0,25 st | Dill - färsk | |
| 500 g | Brysselkål | |
| 0,5 dl | Olivolja | |
| 1 msk | Vit balsamvinäger | |
| 0,5 krm | Svartpeppar | |
| 2 tsk | Senap Grovkornig | |
| 3 krm | Salt | |
| 0,5 st | Gräslök - färsk | |
Brysselkålssallad: Koka upp saltat vatten i en kastrull. Koka Brysselkålen mjuk i ca 2 min.
Sila av vattnet och låt brysselkålen kallna.
Blanda olja, vit balsamvinäger, senap, finhackad dill, finhackad gräslök, salt och peppar i en skål.
Dela brysselkålen på mitten och blanda med senap- och örtdressingen i skålen.
Rosta valnötterna i olja i 1 min. Tillsätt agavesirap och blanda om.
Lägg upp brysselkålen i en vacker skål och toppa med de kanderade valnötterna.
Servera som ett tillbehör på julbordet.
Bild:
Nurlan Emir

119,90 kr /kg

275,00 kr /kg

697,50 kr /kg

31,90 kr /kg

41,90 kr /kg

21,95 kr /st

40,56 kr /l

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

187,80 kr /l

34,50 kr

29,17 kr /kg